27 Place du Marché
72210 LA SUZE-SUR-SARTHE
Tél. : 02 43 77 31 07
Fax : 02 43 77 27 66
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Hotel Saint-Louis > Restaurant
Our restaurant is open everyday all year round except from Sunday nights. In the winter season the restaurant closes on Friday nights.
Amongst his many receipes, Pascal Heron offers you some of his specialities :
MENU du Terroir
Mon Pâté de Lapin aux Senteurs de Romarin
(Rabbit Home Made Pate Soaked in Rosemary)
Ou
Chiffonade de Crudités aux Senteurs de Saison
(Selection of Raw in Season)
Ou
Tapas de Rillettes et de Chèvre Chaud
(Rillettes du Mans” with Cheese “Tapas)
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Suprême de Loué à la Crème de Pleurotes
(Suprême de Loué” with mushrooms)
Ou
Faux Filet Grillé
(Grilled Sirloin Steack )
Ou
Quadrillé de Truite à la Ciboulettine
(Grilled Trout with “ Sauce Ciboulette”)
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Chariot de Fromages
(Cheese Board)
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Desserts du Jour
(Desserts)
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MENU Dégustation
La mise en bouche
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Duo de Foie Gras Maison et d’Asperges
Aux Raisins Macérés
(« Foie Gras Maison » in Porto with Grapes)
Ou
12 Escargots Farçis Maison
(12 Stuffed Snails Home Made)
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Filet de Sandre à la Ciboulettine
(Zander with its White Butter and Cibouletine)
Ou
Potée de Saint Jacques
(St Jacques in Sauce)
Ou
Cœur de Faux Filet de Bœuf Grillé aux Pleurotes ou Sauce Béarnaise
(A Piece of Beef with Bearnaise Sauce or Mushrooms Sauce)
Ou
Magret de Canard à l’Orange
(Breast of Duck “Sauce à l’Orange”)
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Fromages Chauds
Ou
Chariot de Fromages
(Cheese Board)
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“Assiette Gourmande”
Ou
Desserts du jour
(Desserts)
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27 Place du Marché
72210 LA SUZE-SUR-SARTHE
Tél. : 02 43 77 31 07
Fax : 02 43 77 27 66